În Policlinica din Piatra-Neamț se intră doar cu programare sau certificat verde și fără însoțitori

0

Policlinica din Piatra-Neamț informează astăzi că „în conformitate cu prevederile Hotărârii C.N.S.U. 94/25.10.2021 privind prelungirea stării de alertă, în incinta Ambulatoriului Integrat de Specialitate NU ESTE PERMIS ACCESUL PERSOANELOR CARE NU FAC DOVADA VACCINĂRII (cu excepția angajaților) împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, care prezintă rezultatul negativ al unui test RT – PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore, respectiv care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV2.

EXCEPȚIE FAC persoanele care necesită acces la servicii medicale și au programare la cabinetele din policlinică conform ART.2/C. Cei ce însoțesc persoanele programate la cabinete vă rugăm respectuos să nu aglomerați inutil policlinica, chiar dacă îndepliniți condițiile de mai sus impuse de lege”.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate