În plină pandemie la Piatra-Neamț! 27.000 lei din bani publici pentru un clip video cu o melodie

0

Primăria Piatra-Neamț a acordat o sumă fabuloasă (270 milioane lei vechi) pentru un proiect al unui ONG dintr-o comună nemțeană care a zis că va realiza un imn al orașului Piatra-Neamț. (click aici pentru detalii). Inițial se ceruseră 45.000 lei, cum se vede și în bugetul de mai jos dar s-au aprobat doar 27.000 lei.

5.000 lei vechi cazare și masă, 28.800 realizare clip (filmări, montaj, scenariu). Din aceste sume, solicitantul va trebui să mai taie sau să găsească alte surse de finanțare deoarece cum spuneam mai sus, municipalitatea a acordat doar 27.000 lei.

Este mult sau puțin 28.800 pentru realizarea unui clip cu o melodie? Depinde. Dacă lucrarea e făcut de o firmă care are cel puțin un profesionist cu școală în domeniu video sau un CV serios în domeniu, atunci 28,8 mii lei este o sumă foarte mică. În schimb, dacă clipul va fi făcut de necalificați, pe un laptop de 2.000 lei suma este una exorbitantă, e japcă la banul public.

De abia așteptăm să primim de veste cine va realiza clipul.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate