Municipiul Piatra-Neamț dă 270 milioane lei vechi pentru o melodie a orașului. De asta aveam nevoie?

6

”Realizarea unui videoclip cu un cântec care să reprezinte municipiul Piatra-Neamț, un imn al municipiului Piatra-Neamț.”, scrie într-un proiect care a fost votat azi în Consiliu Local la Piatra-Neamț.

Bugetul solicitat de un ONG din Tașca, pentru acest imn, a fost de 45.000 lei din care i s-au alocat 27.500 lei. Banii aceștia au fost tăiați de la alte finanțări pentru Colegiul Petru Rareș, Carmen Saeculare, Casa Corpului Didactic, Târgul de Carte, Asociația Profesorilor de Istorie etc.

Nu știm ce părere aveți dumneavoastră, dar în plină Stare de alertă numai de o melodie de sute de milioane de lei vechi nu avea nevoie municipiul Piatra-Neamț.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
6 Comentarii
 1. Marcu spune

  Din armata de functionari ,pe partea de
  turism a Primariei,nu este nici unul in stare sa faca o promovare on.line a orasului.Salarii mari sa aveti,atat.Birouri cu cate 14 persoane,îngrămădite,asa stau,pitite dupa PS.uri,fac comenzi on.line sau …se joaca,in birouri neaerisite. Pfiu!! Cand intra un cetatean …toata lumea ,vai e ocupata. Fara fisa postului,fara evaluare,dar mai ales fara organizarea muncii. ….Pentru consilierii care au propus imnul orasului,nici Las Vegas nu are imn, sa fi vazut ei oare batraneii orasului care stau la coada ,cu mana tremuranda platesc taxe si impozite chiar inaintea bogatanilor, si voi va bateti joc? Da la un camin de batrani,la niste copii amarati ,nu nimeriti??? Sa faceti si imn cu manelisti,cand toate problemele orasului vor fi rezolvate.A, trimiteti personalul de la 14 la un curs de comunicare….e nevoie sa le explice un specialist cam cum sta treaba asta.Sau un schimb de experienta,la Alba Iulia,Oradea. Acolo modernizare,la Piatra ,idem ca o Primarie de la tara,acum 20 ani sub toate aspectele!!! Rusinos!

 2. Nemtean spune

  Orașe -model:Cluj,Oradea,Sibiu, Brașov,in Piatra Neamț avem primar ,oameni în adm.și politicieni de 2 bani!

 3. Leo Taxil spune

  Încă o dovadă că cei din Consiliul local sînt niște incompetenți; oare cum au ajuns în această funcție?

 4. Petre Cojoc spune

  Chelul si tichia de margaritar! Dovada ca cei care au votat asa ceva nu au toate tiglele pe casa!

 5. Bogdan spune

  Mare țeapă melodiile pentru orașe, plus dacă vor ceva în trend au nevoie de o colaborare cu Jador, la banii ăștia nici nu iese ceva frumos, mai bine lăsau banii pentru licee.

 6. Lica spune

  Ăștia își bat joc de banii noștri.Asta se întâmplă când personaje rupte de realitate iau decizii cu banii pe care tu cu efort i-ai dat pe mâna lor. Totdeauna mi-am dorit ca orașul să fie condus de un bun gospodar,indiferent de culoarea politică.Stimabililor in loc să faceți proiecte să atragem fonduri europene pentru reabilitarea blocurilor, luați exemplul altor orașe,nu vedeți ce chiciuri de blocuri avem?Anul trecut voiați un steag sau o cruce,nu știu cine poate veni cu asemenea idei năstrușnice când banii sunt atât de puțini.Nu ați reușit să susțineți un transport ecologic(Troleibuzul),nici nu-ți vine să urci in cutiuțele care sunt că arareori poți călători decent.Sunt multe de spus dar așa de tare m-am enervat când am citit articolul că nu vreau să mai aud de alegeri și de multe ori mi-am spus că așa ne trebuie dacă nici nu a inceput bine anul și alergăm să plătim impozitul.Apropo faceți un site mai aierisit al Primariei,accesibil tuturor și funcțional(sunt comune care vă pot da lecții)

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate