In Memoriam: Marcoci Vlad și-a încheiat călătoria în această lume

3

Comunitatea din județul Neamț este cuprinsă de tristețe și durere în urma trecerii în neființă a domnului Marcoci Vlad, o personalitate marcantă a regiunii, cunoscut pentru contribuțiile sale semnificative în domeniul administrativ și de mediu. Marcoci Vlad s-a născut la data de 1 februarie 1968, în Piatra Neamț, și a plecat dintre noi la vârsta de 55 de ani.

Cu o vastă experiență profesională și implicare în viața comunității locale, Marcoci Vlad a lăsat o amprentă de neuitat în mai multe domenii importante. A început parcursul său în administratie în anul 2000, când a devenit Prefectul județului Neamț. Această poziție a reprezentat începutul unei cariere impresionante, în care și-a dedicat eforturile pentru dezvoltarea și prosperitatea regiunii.

Marcoci Vlad a continuat să își îndeplinească vocația de lider și contribuitor la dezvoltarea comunității sale prin funcții diverse. Între 2001 și 2006, a deținut poziția de Administrator al S.C. Eurocasa Srl., unde și-a adus experiența administrativă și viziunea în cadrul unei companii cu impact în industria locală.

Cu mândrie și responsabilitate, Marcoci Vlad a condus Consiliul Județean Neamț între 2006 și 2008, reușind să implementeze proiecte importante pentru infrastructura și bunăstarea locuitorilor. Ulterior, a îndeplinit rolul de Vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț în perioada 2008-2009, contribuind la coordonarea activităților administrative.

Una dintre cele mai notabile contribuții ale sale a fost în domeniul mediului și sustenabilității. Între 2009 și 2010, Marcoci Vlad a deținut funcția de Președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, lucrând la promovarea și implementarea proiectelor de conservare a naturii și dezvoltare durabilă.

Cu o viziune axată pe viitor, Marcoci Vlad a devenit directorul Ecarom Srl începând cu anul 2010, continuând să își aducă aportul în domeniul gestionării resurselor și al protecției mediului înconjurător.

Cu toate că a părăsit această lume fizică, moștenirea lui Marcoci Vlad va rămâne viabilă și va inspira generațiile viitoare. Comunitatea îi aduce un omagiu și-și exprimă recunoștința pentru devotamentul și contribuțiile sale remarcabile.

Redacția ZiarPiatraNeamț transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate…

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Dreptate spune

  Nici un comentariu…

 2. Mihail spune

  Nu pot sa cred…Fratele Bogdan s-a stins și mai tânăr..Bătrânul tată nu trecuse nici dânsul cu mult peste 60 ani…Parcă e un blestem asupra familiei.Anca a mai rămas…și dansa departe de casa…Condoleanțe!

  1. Selena spune

   Afecțiunile cardiovasculare sunt ereditare, din păcate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate