Activitatea bazinelor din Ștrandul Municipal este suspendată temporar

2

Accesul publicului la cele 4 bazine din incinta Ștrandului Municipal Piatra-Neamț nu este permis temporar, în urma unor rezultate neconforme ale calității apei. În perioada 10 – 12 august, inclusiv, bazinul mare, bazinul mic pentru copii și cele două bazine din zona VIP sunt închise clienților pentru a se efectua operațiunile de spălare și tratare a apei.

În urma unui control efectuat pe data de 31 iulie a.c. de către Direcția de Sănătate Publică Neamț, au fost prelevate probe din bazine, iar pe data de 3 august rezultatele au arătat că apa este necorespunzătoare din punct de vedere bacteriologic. Ulterior, pe 9 august, medicii specialiști ai DSP Neamț au dispus suspendarea activității pentru cele 4 bazine, spălarea și dezinfectarea apei. Joi, 10 august, au fost prelevate din nou probe, urmând ca, în cursul zilei de sâmbătă, în cazul în care rezultatele vor arăta că apa este conformă standardelor de sănătate publică, bazinele să fie redeschise.

De menționat că, apa din bazinele Ștrandului Municipal este supusă periodic unui proces de tratare, clătire și împrospătare, iar cu frecvență zilnică este analizată din punct de vedere chimic.

informează Primăria Piatra-Neamț

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
 1. Gabriel spune

  Interesant. Pe 31 iulie se iau probe, pe 3 august ies rezultatele, pe 9 se dispune închiderea bazinelor.
  În tot acest timp, la ștrand a fost lume. Deci din 3 pana pe 9 (inclusiv), lumea s-a scăldat intr-o apă 💩.
  Bine că avem informația.
  Mulțumesc!

 2. Gabriel spune

  Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate