În loc să revină asupra regulilor și amenzilor aberante impuse pietrenilor, Carabelea aruncă în lupta cu presa locală OSV-urile de la PNL

1

În loc să reflecteze și să conștientizeze inepțiile instaurate ca reguli și amenzile aberante pe care vrea să le aplice pietrenilor, primarul implică OSV (Organizația de Secție de Votare) de la PNL în lupta lui cu presa. Asta e o premieră. Structurile politice ale unui partid contra presei. Care jurnalist e contra regulilor aberante impuse de primărie va suporta „solidaritatea” OSD-urilor PNL.
Membrii PNL din OSV-uri sunt îndemnați să „își spună punctul de vedere” contra ziariștilor și să înțeleagă cum ”un singur comentariu pertinent din partea lor” poate schimba percepția „greșită” a pietrenilor.

Și astfel s-au activat săracii oameni – căci monitorizarea la partid la ei e drastica, cine nu face ce i se spune este tras de urechi. Au distribuit, au comentat și au adunat la postarea primarului sute de like-uri fără valoare dar nu e ceva nou la PNL, așa își fură ei singuri căciula.

Dacă ar ști naivul primar câți liberali ne-au contactat să își ceară scuze că au fost nevoiți să posteze și să comenteze pentru că era ordin de partid… Cine știe câți au sunat și la ceilalți ziariști care au abordat subiectele acestea… Ar putea primarul să nu mai fie așa zgârcit și să scoată niște bani din buzunar să-și sponsorizeze singur postările pe care vrea impact, nu să pună la treabă zeci de oameni, duminica seara, în zi de mare sărbătoare cu cruce roșie în calendarul ortodox.

Pentru a scuti zeci de liberali și USR-iști de rușinea de a posta comentarii penibile în apărarea primarului, și de păcatul de a face mizerii în zilele ce sunt mari sărbători religioase, le scriem noi aici: Ziar PSD, m**e PSD, ziariști cumpărați, slugă PSD, minciuni și manipulare, atacuri furibunde, nu e nimic adevărat, interpretări răutăcioase, m**e Iosub, m**e ZiarPiatraNeamț, pupinc*riști, doar să critice știu, dacă faci de ce faci, dacă nu faci de ce nu faci, javre, comuniști, etc.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Andrei spune

    Sa știți ca nu sunt doar postaci PNL care nu sunt de acord cu ce scrieți. Nu sunt de acord pentru ca: în guvernarea PSD ați fost tot timpul pro în articolele dv., cum s-a schimbat conducerea nu ai ratat nici o șansă să o critici.

    ADMIN: Cu tot respectul. Vorbim de primăria Piatra-Neamț care nu a avut niciodată primar PSD.
    PS: nu e nevoie să folosesti proxy pentru un amarat de comentariu 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate