În județul Neamț, în 2016, infracționalitatea stradală a fost redusă cu aproape 22%

1

IPJ, stire pozitiva

În anul 2016, menținerea ordinii și siguranței publice a constituit un obiectiv prioritar la nivelul Inspectoratului Județean de Poliție Neamț, sens în care, s-a asigurat  reacţia adecvată, calificată şi eficientă la solicitările cetăţenilor şi protejarea intereselor legitime ale acestora, împotriva tuturor faptelor de natură penală sau contravenţională.

Astfel, prin promovarea unui sistem integrat de ordine și siguranță  publică și prin intensificarea activităţilor de patrulare, independent sau în sistem mixt: poliție-jandarmi, poliție-poliție locală, s-a reușit reducerea cu 21,64%, a infracţiunilor stradale sesizate în 2016, față de anul 2015.

La această reducere a fenomenului a contribuit și societatea civilă, care alături de mass-media locală a luat atitudine împotriva infracțiunilor de furt și tâlhărie produse în special de minori în zonele aglomerate.

Această reducere a infracțiunilor stradale arată că, atunci când lumea se implică, se pot obține si rezultate pozitive.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Vali Paspa spune

    Multumiri domnilor Politisti.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate