În județul învecinat oamenii strigă ”VREM APĂ!”

0

Pentru a înțelege cum vom ajunge cu apa potabilă la Neamț și cât de dese vor fi întreruperile în furnizarea ei, ne putem uita la Bacău, un județ învecinat unde rețelele de apă au fost făcute înaintea celor din Neamț și unde primarii au fost la fel de ”smart” ca cei din Neamț și au zis că nu e nicio problemă dacă nu schimbă țevile ruginite.

Și la Bacău, ca și la Neamț, niște politicieni inconștienți, ajunși primari, acompaniați de jurnaliști de companie au făcut în continuu ani de zile gargară electorală și au arătat cu degetul spre compania lor de apă ca să acopere cu scandal faptul că nu au dorit să schimbe țevile expirate.

Acum, primarii smart alături de jurnaliștii lor de companie dar și de toată populația care a fost ani de zile instigată, manipulată și intoxicată, stau de multe ori fără apă sau au apă câteva ore dimineața și câteva ore seara.

Din păcate, Bacăul este într-o situație mult mai grava ca Neamțul iar primarii de la noi ar trebui să se uite ce se întâmplă în județul vecin și să învețe din greșelile băcăuanilor, căci altfel vom ajunge exact ca ei.

Iată o postare recentă a unui băcăuan, postare care arată exact punctul în care vom ajunge și noi dacă nu se schimbă urgent țevile magistrale de apă care sunt depășite ca termen de viață. Tentativele timide de înlocuire a câte o țeavă magistrală nu rezolvă nici pe departe problema, căci vor fi avarii din ce în ce mai dese pe celelalte magistrale. Dacă nu facem ceva urgent și serios, vom striga și noi la Neamț : ”Vrem apă!”

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate