In fiecare noapte in Neamt ies la vanatoare liliecii si carutele

0

In fiecare noapte in Neamt ies la vanatoare liliecii si carutele, la fel de greu de depistat „bat-caruta” apare fulgerator in peisajul soferului care de multe ori nu mai poate evita impactul. Ca o ironie, unii carutasi cred ca aprinderea unui led albastru sau rosu de la brelocul cheii cu care porneste el calul, poate preintampina un accident.
În seara de 10 iulie, în jurul orei 23.30, pe DJ 155I, în localitatea Păstrăveni, judetul Neamt, s-a produs un accident rutier din care a rezultat rănirea gravă a unei persoane.
În urma primelor cercetări efectuate, politistii au stabilit că în timp ce T. Marius, de 21 de ani, din comuna Tibucani, judetul Neamt, conducea un moped, pe DJ 155I, în localitatea Păstrăveni, din cauza neatentiei în conducere a intrat în coliziune cu o cărută, condusă în aceeasi directie de mers de I. Gheorghe, de 37 de ani, din comuna Răucesti, judetul Neamt. Căruta nu era echipată corespunzător pentru deplasarea pe timp de noapte. Din accident a rezultat rănirea gravă a conducătorului mopedului, care a suferit o fractură deschisă gamba dreaptă.
Conducătorul mopedului nu detinea certificat de absolvire a unor cursuri de legislatie rutieră, nu purta cască si nu era echipat cu elemente fluorescent reflectorizante.
Cercetările sunt continuate de Politia orasului Tg. Neamt.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate