In curand, www.ziarpiatraneamt.ro va oferi o punte de legatura intre nemteni si autoritati

3

In cadrul portalului de stiri www.ziarpiatraneamt.ro dorim sa oferim vizitatorilor nemteni posibilitatea de a aduce la cunostinta institutiilor problemele pe care le au.

In urma mai multor sesizari si sugestii venite din partea cititorilor nostri am luat initiativa de a construi o sectiune unde se vor putea regasi, in mod virtual, institutiile si autoritatile nemtene. Aceasta rubrica de sugestii si reclamatii va fi organizata pe zone de interes: Consiliu Judetean, Prefectura, Primarie, Politie, OPC, Mediu etc.

In fiecare rubrica i se va explica vizitatorului ce fel de sugestii si reclamatii poate face in acea sectiune pentru a se evita confuziile pe linie de competenta institutionala.

Sugestiile si reclamatiile facute de nemteni vor fi listate public si fiecare institutie va avea posibilitatea sa raspunda prin reply la e-mail, iar administratorul rubricii va posta raspunsul sau, in cazul in care reclamantul doreste sa nu faca publica reclamatia, va raspunde direct pe adresa de e-mail a acestuia.

Aceasta sectiune de sugestii si reclamatii doreste sa responsabilizeze nu numai institutiile, ci si pe cei care reclama, neincurajand postarile anonime motiv pentru care fiecare reclamatie sau sugestie trimisa catre institutii va fi insotita de IP-ul celui care a facut-o, acesta fiind instiintat de identificarea electronica.

Pe aceasta platforma, administratorul portalului va avea dreptul sa aprobe sau sa stearga sugestiile si reclamatiile utilizatorilor, fara a interveni asupra lor. De asemenea, administratorul are rolul de a posta raspunsurile institutiilor cu privire la sugestiile si reclamatiile emise de cetateni.

Utilizatorul acestei platforme are posibilitatea sa faca o sugestie sau o reclamatie, mentionand daca doreste ca datele sale de contact sa fie facute publice sau nu. De asemenea, vizitatorul va putea alege daca reclamatia sa va fi facuta publica sau va fi doar trimisa autoritatii vizate. Chiar daca utilizatorul alege ca datele sale sa nu fie facute publice, administratorul platformei isi rezerva dreptul de a face vizibil IP-ul celui care reclama fata de institutia careia i se adreseaza.
Institutiile angrenate in aceasta initiativa vor putea oferi raspunsuri la reclamatiile si sugestiile adresate. In cazul in care reclamantul alege ca mesajul sau sa nu fie public, institutia va raspunde direct catre adresa de e-mail furnizata de reclamant. De asemenea, institutia in cauza nu are voie sa faca publice datele de contact sau IP-ul celui care a reclamat.

Cateva reguli generale care este bine sa fie stiute: se interzice cu desavarsire folosirea de nume de partide politice, IP-ul celui care reclama va fi cunoscut de institutia careia i se adreseaza, iar sugestiile sau reclamatiile cu caracter injurios vor fi sterse fara instiintarea reclamantului sau a institutiei.

Am luat legatura cu toate institutiile de interes din Piatra Neamt, iar majoritatea au confirmat implicarea lor in aceasta initiativa. Platforma va fi functionala in curand, iar prin aceasta actiune se vizeaza responsabilizarea atat a autoritatilor, cat si a cetatenilor si agentior economici. Sugestiile nemtenilor din toate domeniile de activitate vor fi directionate catre cei responsabili in a lua masuri sau a da raspunsuri la intrebari.

In curand, www.ziarpiatraneamt.ro va oferi o punte de legatura intre nemteni si autoritati

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. vali spune

  Apreciez gestul d-lui Culita Tarita si a consilierilor din Consiliul Judetian pt. faptul ca siau dat seama sa elimine un pungas ca Farcasanu din functia de vice,dar nu este suficient trebue eliminat si din consilier pt.ca aceast excroc nu merita sa stea printre oameni,locul lui este la puscarie trebue sa dea socoteala pt. faptele comise daca justitia isi va face datoria .Ar trebui si PP-DD ul sa se autosesizeze si sal elimine din partid dar cred ca cine seamana se aduna asa ca?

 2. vasile spune

  Ce spune dl Janel Iosub reprezinta cam 10% din marsaviile care se fac la toate nivelele in jud. Neamtindiferent de culoarea politica, cand este vorba de jaf toti potentati au increngaturi de rudenie.Principalul cap al mafiei din acest jud. este marele cacealmist Gheorghe Stefan.

 3. Gelu spune

  Felicit pe domnul Robert Iosub pentru decizia sa (unica cred, in spatiul nemtean .ro)
  Este clar in beneficiul nostru,al cetatenilor.
  Ideal ar fi ca sa ne putem privim in ochi,reclamant si reclamat,fara patima.
  Insa,nenorocita de experienta de viata ne invata ca:
  1.Autoritatea va folosi toate mijloacele pentru ca dosarul reclamantului mai vocal sa ajunga in sertarul cui trebuie…(expresia „dosar” a fost folosita recent de catre un inalt personaj local,ca argument intr-o sedinta….nu spun mai mult,cercetati presa)
  2.Cei mai inversunati postaci se dovedesc a fi pusi sa produca galagie remunerata politic de unii si altii…
  3.Noi,ceilalti cetateni care nu avem carnet de partid ci pur si simplu ne pasa de ce se intampla in jurul nostru,vom fi catalogati din oficiu intr-unul din cele 2 paragrafe de mai sus.
  Succes,Robert!
  P.S.Ca sa scutiti timp,va pot pune la dispozitie orice informatie privind persoana mea…in caz ca nu le aveti inca la sertar.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate