În ciuda restricțiilor, incidența COVID în Piatra-Neamț a crescut foarte mult

1

Incidența COVID-19 în Piatra-Neamț este astăzi 8,29 la mie. 931 de persoane au fost raportate infectate în ultimele două săptămâni. Deși s-au impus niște restricții destul de dure în Piatra-Neamț, se pare că acestea nu au efectul scontat. Alte 6 localități din Neamț sunt în scenariul roșu.

Citiți și:

Tendința este una în creștere, iar acest lucru va determina noi restricții pe care le poate impune Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț.

Pe lângă masca obligatorie peste tot, în cazul incidenței peste 7.5 la mie se poate impune interdicția de circulație a persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 20.00-05.00 (cu excepții), pe întreaga durată a săptămânii. Pentru deplasările în acest interval sunt necesare prezentarea unui Certificat COVID, declarație pe proprie răspundere, legitimație de serviciu sau adeverință de la angajator. De asemenea, toate magazinele ar trebui să se închidă cel târziu la ora 22.00, zilnic.

Reamintim faptul că există o presiune foarte mare pe unitățile sanitare din Neamț, iar secțiile de ATI nu mai fac față. 

incidenta-L-10.10.2021

1 Comentariu
  1. Citizen spune

    Ce restrictii dom’le? Doar la nivel declarativ, pe hartie! Hai sa luam la rand …. in care crasma a fost facut control? Care a inchis la 10 seara? Care are doar 50% la interior? Cine poarta masca CORECT pe strada sau in zone aglomerate? Despre ce vorbim aici? Mira doar pe prosti ca nu scade coeficientul desi, pe hartie, masurile sunt draconice…

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate