Cum a evoluat pandemia în România – dacă vrei să fii corect informat

1

După cum se observă din datele statistice oficiale, pandemia în România a fost pe un trend crescător de la începutul ei, adunându-se încontinuu noi și noi cazuri și decese.

Din păcate, dotările, numărul de paturi și numărul de spitale au rămas cam aceleași de la începutul pandemiei și până în prezent. Guvernul României nu a fost capabil să se adapteze la situație și să crească capacitatea de reacție medicală a sistemului.

Dacă la nivel individual, fiecare român își cumpără să aibă în casă o pastilă după ce îl doare măseaua sau capul de câteva ori, sistemul medical național nu a făcut niciun stoc de medicamente și nu s-a pregătit, deși a intrat în incapacitate de mai multe ori și au murit oameni cu zile din cauza lipsurilor din spitale.

Această stare de fapt nu se va schimba peste noapte, chiar dacă s-ar schimba guvernarea. Sistemul medical din România este mult prea blocat de propriile interese, mult prea căpușat de grupuri care acționează în sistem mafiot, iar populația este mult prea docilă și nu pune presiune suficient de mare pe autorități.

Așadar, dacă nu vrei să îți asumi riscul de a deveni victima sistemului medical din România, încearcă să îți porți singur de grijă și să te ferești cât mai mult de a contracta orice boală.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. gmbplay spune

    Dupa cum se observa , ambele grafice incep , culmea , sa urce abrupt cam din momentul in care a inceput inteparea cu noile hapuri in serie .

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate