Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
Search
joi 25 aprilie 2019
 • :
 • :

În ce țară trăim? Câini morți, lăsați să putrezească în saci la marginea cartierului Speranța

În această dimineață, pe pagina de protecția animalelor Ham Piatra-Neamț s-a sesizat faptul că pe un câmp, la marginea cartierului Speranța, sunt doi saci plini cu câini morți. (click aici pentru postare)

Ne-am deplasat la fața locului și am constatat că în saci sunt cel puțin 4 câini de talie mică sau pui, într-o stare destul de avansată de putrefacție. Cel mai probabil stau de o săptămână acolo și, desigur, nimeni nu știe nimic. Nu avem dovezi pentru a ști cu certitudine ce s-a întâmplat, însă la cum se prezentau cadavrele bănuim că aceste animale erau deja moarte înainte de a fi băgate în saci și abandonate ca niște gunoaie în câmp.

Avem pretenții că suntem o țară europeană, dar unii cetățeni au un comportament de Ev Mediu, continuând practicile obișnuite în România de omorâre a animalelor și abandonare a cadavrelor pe unde apucă.

Vom sesiza instituțiile abilitate și atragem încă o dată atenția că aceste fapte sunt de natură penală. De asemenea, aruncarea deșeurilor sau cadavrelor în zone neautorizate este interzisă.

Revenim cu informații.

IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL!
2 comentarii la “În ce țară trăim? Câini morți, lăsați să putrezească în saci la marginea cartierului Speranța

 1. IANCU

  Cruzimea este la cote inalte ! In com. Ceahlau/Durau cainii comunitari sunt otraviti cu regularitate si nu exista nici o reactie, nici din partea cetatenilor, nici din partea autoritatilor, din contra ! Exista o persoana care otraveste continuu aceste animale, fara pic de scrupule, dupa care ii arunca pe unde apuca ! TOTUSI SE IMPUNE SA SE FACA CEVA PT ACESTE FIINTE FARA AJUTOR, !
  ADMIN: Va rugam sa trimiteti poze si detalii pe info@ziarpiatraneamt.ro

  Raspunde
 2. Aurica

  Stau si ma intreb cate suflete mai trebuie să îndure atât de multă suferință….. sa il întrebam pe domnul Dragoș Chitic aceasta e eticheta unui „cartier rezidențial” ….caini omorati…chinuiți și maltratati in afara faptului ca acel cartier lasa de dorit din mai multe puncte de vedere ….dar asta e atât timp cât vin banii la Locativ Serv ce mai conteaza restul …

  Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *