În atenția șoferilor: dispozitive digitale în dotarea Poliției Locale, care „emit în timp real note de constatare ce cuprind inclusiv fotografia autovehiculului oprit neregulamentar” (IMAGINI)

2

Începând cu data de 30 decembrie 2022, polițiștii locali din cadrul Biroului Siguranță Rutieră – Poliția Locală Piatra Neamț, au în dotare dispozitive digitale cu ajutorul cărora vor emite note de constatare pentru conducătorii auto ce încalcă regulile de circulație și siguranță rutieră, conform competențelor conferite de legislația în vigoare.

Cele două terminale digitale portabile emit în timp real note de constatare, ce cuprind inclusiv fotografia autovehiculului oprit neregulamentar. Prin interermediul unei aplicații informatice datele sunt stocate în medii securizate, în baza cărora pot fi emise procese verbale de constatare a contravențiilor. Astfel, odată cu noile dotări, activitatea polițiștilor locali de siguranță rutieră se va extinde, având în vedere și noile modificări aduse Codului Rutier.

Informare transmisă de Poliția Locală Piatra-Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Emil spune

    Dacă s-ar folosi aparatele la orice mașină care nu respectă legea……. într-o oră ar rămâne fără hârtie. Le recomand sa stea dimineața pe lângă școli și grădinițe….. până la 8:30 își fac planul de amenzi

  2. Bravo spune

    Bravo, trebuia ceva de genul asta in cătunul asta, mai lăsați mașinile și folosiți-va și picioarele

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate