În atenția cetățenilor din comuna Tarcău

0

În 99% din comunele unde am mers în calitate de jurnaliști la ședințele de consiliu local am fost lăsați să filmăm sau să asistăm la dezbateri. Excepție face comuna Tarcău unde doar aleșii din Tarcău știu ce decizii iau și dacă se respectă legea. Presa nu are voie la ședințele de consiliu local.

Recent au ajuns la noi alte reclamații despre modul ilegal în care se votează lucruri prin consiliul local de la Tarcău, dar, din păcate, cei votați să conducă comuna Tarcău nu permit accesul presei la ședințele lor, așa că, dragi cetățeni din Tarcău care ne reclamați astfel de lucruri, dacă vreți să vă ajutăm să luptați contra ilegalităților din consiliu local fiți mai atenți pe cine votați data viitoare, deoarece cei pe care i-ați votat acum nu vor să vedeți prin noi ce fac ei la ședințe. Și când spunem cei pe care i-ați votat, ne referim la toate partidele, căci nici cei din opoziția politică de la Tarcău nu par să fie foarte deranjați de faptul că presa nu vede ce fac ei la ședințe.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate