In America fetitele sunt incurajate sa slabeasca. E un lucru bun sau rau?

0

O companie care produce incaltaminte sportiva in America a starnit reactii negative din partea parintilor, dupa ce a promovat intr-o campanie publicitara o gama de incaltaminte pentru fetite menita sa le ajute sa isi modeleze, atentie, coapsele si gambele.

Aceasta gama de incaltaminte se adreseaza in special fetelor cu varste foarte mici, 7-10 ani, prin reclame care arata fete foarte suple purtand aceasta incaltaminte, insa nu se explica de ce aceasta nu se adreseaza si baietilor in aceeasi masura, baietii fiind reprezentati in reclama imbracati in mancare de tip fast-food.

Mesajul ar fi: nu e niciodata prea devreme pentru o fata sa ii displaca propriul corp, dar baietii pot fi ei insisi, nu au nevoie de sport sau alimentatie corespunzatoare. A aparut si o petie online prin care se cere companiei sistarea comercializarii gamei pentru fetite.

Presedintele Skechers Fitness Group, Leonardo Armato, declara ca aceasta gama este benefica pentru copii, deoarece incurajeaza la o viata sanatoasa. Incaltamintea sportiva nu este acelasi lucru cu pilulele de slabit. Pe fondul acestui scandal mediatic compania a declarat ca in urma cererii mari se va produce si o gama de incaltaminte pentru baieti.

Ilona Popescu


whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate