În alte județe au început asfaltările. Nemțenii sunt pedepsiți de guvernul PNL-USR

1

Dacă în ultimii ani v-am tot prezentat zeci de drumuri reabilitate în Neamț, de când au venit PNL și USR la guvernare județului Neamț nu i s-a mai alocat nici un leu pentru infrastructură. În alte județe au început masiv investițiile în reabilitări, la Neamț nu s-a alocat nici un leu. Nemțenii sunt puși la regim.

Dacă înainte, aproape săptămânal prezentam ceva făcut de PSD-iști la Neamț și ne luam porția de comentarii injurioase și acuzații de pupat PSD-ul în dos, iată că de peste un an de zile de când cu guvernul de dreapta nu mai prezentam nimic pentru că nimeni nu a mai reabilitat 1 metru de drum și desigur nici nu ne mai înjură nimeni.

Nici criticile că durează prea mult făcutul unui pod sau al unui drum nu mai există pentru simplu fapt că nimeni nu mai poate întârzia finalizarea unei lucrări atât timp cât nu mai este nicio lucrare.

Toate reabilitările, toate investițiile, toate modernizările, toate proiectele noi de infrastructură, tot a înghețat la Neamț de peste un an de zile, iar acest lucru poate să îl vadă toată lumea cu ochiul liber.

Până și presa de casă a PNL/USR stă și șomează neavând nicio realizare cu care să își poată lăuda politicienii favoriți. Și presa lor a rămas blocată tot la guvernul Dăncilă criticând și acum PSD-ul, după mai bine de un an de când nu mai e la guvernare.

Că v-au promis cei de la PNL sute de milioane de euro bani europeni și nu au adus un euro vedeți singuri de peste un an de zile. Că au zis că fac ei drumuri și autostrăzi și nu au făcut nici un metru de asfalt vedeți și asta. Că v-au spus că se termină cu numirile politice și PNL/USR fac mai multe numiri decât făcea PSD-ul este un lucru deja clar. Ce nu este clar deloc este cum de reușesc să mai stea la putere acești politicieni de dreapta care nu au respectat niciuna dintre promisiunile din campanie.

Iosub Robert

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. Dan spune

    „Ce nu este clar deloc este cum de reușesc să mai stea la putere acești politicieni de dreapta care nu au respectat niciuna dintre promisiunile din campanie.” Hmm, niciuna… inteleg sa fiti suporter PSD ca in Romania nu exista presa locala nealiniata politic dar poate nu ar trebui sa preluati modul de operare al PSD-ului… eu stiu macar vreo doua promisiuni implinite. desigur comparat cu cele 8 spitale regionale promise de PSD acum ceva ani e nimic… e ciudat cum tot vorbiti de drumuri ca si cand PSD-ul doar asta a promis cand a cerut voturile nemtenilor… nimic despre atacul asupra justitiei care din ce vedem s-a imbolnavit de atata pesedism incat niste fapte destul de clare au ajuns sa fie achitate sau despre toate promisiunile pesediste care nu au fost puse in practica ca nu aduceau bani la partid. Ce frumos ar fi sa fi scris la fel de incisiv si despre toate promisiunile neonorate ale PSD-ului. In rest, continuati sa atacati guvernantii (indiferent daca aveti sau nu dreptate) macar acum sunteti de folos democratiei, nu ca pe vremea guvernarii PSD.

    ADMIN: Indicati ce a făcut PNL în Neamț de când a intrat la guvernare ca să mergem sa facem poze la realizarile lor.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate