IMPORTANT: pregătiți din timp rezerve suficiente! În data de 11 iunie se oprește apa pentru 24 de ore în PIATRA-NEAMȚ și alte 4 comune

0

Luând în considerare adresa Primăriei Municipiului Piatra Neamț cu nr. 22865 din 05.06.2024, prin care solicită sistarea alimentării cu apă în data de 11.06.2024 într-un interval de 24 de ore, în vederea executării lucrărilor de cuplare a conductei Dn 600 din NOD 0, realizate de către SC Moldocor SA în calitate de executant al proiectului “Realizare de rețele noi de alimentare cu apă și canalizare pe Strada Petru Movila, Bulevardul Decebal, Piața Mihail Kogălniceanu, Bulevardul Traian”, Compania Județeană APA SERV S.A. va fi pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă începând din data de 11.06.2024 ora 04:00, până la data de 12.06.2024, ora 02.00.

Vor fi afectați utilizatorii din:
Comuna Gârcina
Comuna Girov
Comuna Dochia
Sat Bistrița din Comuna Alexandru cel Bun
Municipiul Piatra Neamț

Nu va fi afectat Spitalul Județean Neamț și nici cartierele Mărăței, Gara Veche, 1 Mai și Speranța, Văleni, strada Tineretului și Ștrand Piatra Neamț.

Întrucât timpul solicitat de executant este de 24 de ore, de la golirea completă a conductei, vom reveni cu informații noi pe măsură ce intervenția antreprenorului se va apropia de final.


Având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 14.06.2024 începând cu ora 12.00.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate