Imagini șocante în Piatra-Neamț cu reținerea unui bărbat de către polițiști (VIDEO)

3

Pe rețelele de socializare au apărut astăzi imagini video cu momentul în care un bărbat aflat în vecinătatea pieței centrale, pe variantă, este reținut de echipaje ale Poliției Locale. Acesta se opune în mod vizibil reținerii, luându-se la trântă cu echipajul, motiv pentru care polițiștii de la Ordine Publică au fost nevoiți să folosească forța.

Cu privire la evenimentele apărute în spațiul public și pe rețelele de socializare, în data de 13.04.2021, Poliția Locală Piatra-Neamț a declarat pentru ziarpiatraneamt.ro:

„Polițiștii locali din patrula de ordine publică, aflați în serviciu în data de 13.04.2021, în jurul orei 16.40, pe str. D. Leonida din Piatra Neamț, s-au autosesizat cu privire la prezența unui bărbat, în zona sus menționată, care nu purta mască de protecție și care tulbura liniștea și ordinea publică.
Persoana în cauză, se pare în stare de ebrietate, a refuzat să se legitimeze, adresând injurii și agresînd fizic echipajul Poliției Locale Piatra Neamț. A fost solicitată patrula de intervenție care, la rândul său a fost agresată fizic.

Bărbatul a fost încătușat și condus la sediul Poliției Locale Piatra Neamț, de unde, în urma identificării, a fost condus la Poliția Municipiului Piatra Neamț în vederea dispunerii de către organele de cercetare penală, a măsurilor legale care se impun.”

UPDATE 14.04.2021 – Poliția Locală a venit cu noi precizări:

Cu privire la evenimentele desfășurate în data de 13.04.2021, apărute în spațiul public și pe rețelele de socializare, vă facem cunoscut următoarele:

În data de 13.04.2021, în jurul orei 16.45, polițiștii locali din patrula de ordine publică, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Piața Centrală din Piatra Neamț, au observat un bărbat care nu purta mască. După ce și-a declinat calitatea oficială, unul dintre polițiștii locali, l-a atenționat pe respectivul cu privire la portul măștii, cerându-i-se în același timp să se legitimize și informându-l că nepurtarea măștii constituie contravenție. Bărbatul a continuat să facă cumpărături în hală, refuzând în continuare să-și decline identitatea și să rămână pe loc pentru a se legitima. Din acest motiv, polițistul local a apelat Dispeceratul Poliției Locale Piatra Neamț și a solicitat patrula de intervenție mobilă, în sprijin, la fața locului.

După finalizarea cumpărăturilor bărbatul a părăsit incinta Pieței Centrale și s-a îndreptat spre strada D. Leonida. Acolo a sosit și patrula de intervenție mobilă, formată din alți doi polițiști locali, moment în care bărbatul respectiv a început să fugă.

Polițiștii locali l-au ajuns din urmă și l-au blocat pe scara de acces din fața unei unități comerciale, aflată la parterul unui bloc. În jurul orei 17.00, polițiștii locali i-au solicitat din nou bărbatului să se legitimize și i-au adus la cunoștință că, în cazul refuzului, va fi condus procedural, la sediul Poliției Locale în vederea stabilirii identității și a luării măsurilor legale. Bărbatul s-a opus și a încercat să scape, împingând polițiștii locali pe scări și peste balustrada de protecție a acestora.

Unul dintre polițiștii locali a reușit să-l oprească pe bărbat, acesta fiind încătușat și condus la sediul Poliției Locale unde a fost identificat. Ulterior a fost condus la Poliția Municipiului Piatra Neamț, unde cei patru polițiști locali au formulat plângeri penale cu privire la comiterea infracțiunii de ultraj, plângeri înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț spre competentă soluționare, urmând ca ulterior să se dispună alte măsuri în consecință.  

Imagini cu impact emoțional:

telegram ziar piatra neamt
Citește și
3 Comentarii
 1. annonimous spune

  lupte de strada :))) VAI DE CAPU VOSTRU POLITIA LOCALA, AVETI SI VOI PUTERE ACUM, VAI DE CAPUL VOSTRU TARANILOR CARE ATI AJUNS LA ORAS!

 2. Costel spune

  Da’ c mare lucru, dom’le..
  . Un cetatean mai turbulent si probabil mai afumat.. daca venea din piatza, sigur a vizitat si cramele ale d p acolo … care or mai fi deschise..
  3- 4 agenti durdulii care s- au asezat p cetatean… ca alte tehnici d imobilizare nu
  cunosc… si bineinteles ceva tineret bovin care comenteaza cliseistic si filmeaza cu tlf destepte achizitionate de catre parintii lor iubitori,responsabili si muncitori
  The usual shit..😁

  O zi obisnuita..

 3. Yoo spune

  Mare intervenție…….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate