De ziua informării preventive, pompierii au făcut curat după pietreni (FOTO)

0

Ziua de Marți 13, o zi a informării preventive, a fost privită altfel astăzi. Ghinionul? La gunoi, alături de restul deșeurilor aruncate necontrolat.

„Pentru că echipa noastră nu se eschivează în fața unei provocări și rezonează cu astfel de acțiuni, ISU Neamț s-a alăturat astăzi cu entuziasm și speranță campaniei de ecologizare „Piatra Curată” inițiată de Primaria municipiului Piatra-Neamț.

Preț de o oră ne-am dat toată silința și am adunat saci întregi de gunoaie ticsite cu peturi, haine, materiale textile, obiecte de uz casnic și alte obiecte (pe care nu le putem menționa). Timpul a fost scurt și chiar dacă nu pare mult, o oră din timpul fiecăruia ar putea face o mare diferență – nu doar pentru un mediu curat, ci și pentru a preveni producerea inundațiilor, a incendiilor, a situațiilor de urgență, în general, pentru care suntem responsabili doar noi, oamenii, prin indiferența de care dăm dovadă.

Nu putem schimba totul într-o noapte dar măcar la schimbarea mentalității suntem datori față de noi înșine să lucrăm zi de zi, câte puțin.”, a transmis ISU Neamț.

 

FOTO: ISU NEAMȚ

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate