(IMAGINI) O surpriză minunată pentru călători, din partea companiei SC TROLEIBUZUL SA

2

Astăzi, de Sfântul Nicolae, în majoritatea autobuzelor SC Troleibuzul SA au fost puse cărți pe fiecare scaun, lucru menit să aducă un strop de bunăstare călătorilor pe tot parcursul drumului până la destinație.

„Este un îndemn la citit, este un mod plăcut de a petrece timpul în timpul călătoriei cu noi! Toate acestea au fost posibile și datorită preotului Gabriel Mihai Capşa-Togan și Parohiei Buna Vestire Sarata. La mulți ani de Sfântul Nicolae!”, a transmis directorul companiei SC Troleibuzul SA, domnul Cristian Sauciuc, pe o rețea de socializare.

O surpriză plăcută este și pentru noi, deoarece într-un clip video publicat de acesta se vede cum toți călătorii răsfoiesc cu interes paginile cărților, uitând pentru câteva clipe de ecranele telefoanelor mobile. Transmitem pe această cale sincere felicitări pentru inițiativă!

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. Cc spune

    Chiar mă gândeam astăzi , când au timp să citească șoferii,😅,un teanc de carti trona lângă scaunul lui…pe la 15,30… acum am înțeles,…dar la prima oră aproximativ 5,25 , nu mai aveau acces la bibliotecă 🤔?

  2. Citizen spune

    Bună inițiativa! O altă inițiativă, lăsați șoferii să conducă și puneți automate de bilete, controlori și sistem electronic. Plus scoateți prostia aia cu scanatul codului din autobuz cu telefonul pentru a lua bilet.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate