(IMAGINI) Incendiu la o casă din Neamț, în jurul orei 02.00

0

La ora 02:04, prin apel la 112 pompierii nemțeni au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o casă de pe strada 9 Mai în orașul Târgu Neamț.

La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț.
La sosirea pompierilor incendiul se manifesta generalizat la acoperișul unei anexe în care era amplasată o centrală termică. De asemenea incendiul era propagat și la acoperișul locuinței ce era atașată de această clădire, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la o altă casă din aceeași gospodărie.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului.
Au ars acoperișul anexei (construit din lemn și acoperit cu plăci din azbociment) pe o suprafață de aproximativ 60 mp, acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 20 mp (construit din lemn și acoperit cu tablă) și bunurile materiale ce erau depozitate în pod.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost coșul de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.
Nu au fost victime
, a transmis ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate