De Ziua Internațională a Pizzei, o afacere cu gust MADE IN NEAMȚ: Mastro Titta Pizza

0

Astăzi, 9 februarie, se celebrează Ziua Internațională a Pizzei. Acest sortiment gastronomic e extrem de îndrăgit pe toată planeta. Povestea ei începe încă din perioada Antichității, însă italienii sunt cei care au ridicat pizza la nivel de artă. În această perioadă contemporană, pizza este întâlnită pe tot globul pământesc și cei care o vând încearcă diverse ingrediente și rețete pentru a mulțumi toate gusturile.

Și în Piatra-Neamț există multe locuri de unde putem cumpăra pizza, însă astăzi vă prezentăm o afacere locală preferată de cei mai mulți pietreni. Mastro Titta Pizza, situată în zona Gării din Piatra-Neamț, reușește să fie de aproape 10 ani printre localurile preferate ale iubitorilor de pizza. Este o afacere de familie pornită de un antreprenor care a fost plecat din țară. Când a revenit la Piatra-Neamț a dat startul pizzeriei și reușește și în ziua de astăzi să mențină un standard ridicat al ingredientelor, produsului finit și servirii: pizza la metru, bere și sucuri, pe loc sau la pachet.

O mână de oameni muncesc cu mâinile lor și susțin comunitatea locală. Sprijină oamenii care fac așa ceva în acest județ, cumpărând produsele lor înainte ca ei să dispară.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate