IJJ Neamț: Avansări în grad și colegi noi, de Ziua Națională a României

0

Cu ocazia Zilei Naționale a României, 5 jandarmi nemțeni care s-au evidențiat prin modul exemplar de îndeplinire a atribuţiilor de serviciu au fost avansaţi în gradul militar următor, înaintea expirării stagiului minim.

          Această zi va avea o semnificație aparte și pentru 6 tineri absolvenți ai Şcolii Militare de Subofiţeri de Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni, care au ales să își înceapă activitatea în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț. Emoționați, au  depus jurământul militar în fața Drapelului de Luptă al unității și au fost prezentați colectivului bleu-jandarm nemțean.

          În perioada următoare, noii colegii vor urma, sub directa coordonare a tutorilor profesionali, un program de pregătire pentru aprofundarea cunoştinţelor teoretice şi perfecţionarea deprinderilor practice referitoare la misiunile ce revin inspectoratului în zona de competenţă, concomitent cu executarea misiunilor.

          Festivitatea de înmânare a noilor grade și depunerea jurământului militar au avut loc astăzi, 2 decembrie, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț în prezența doamnei prefect Daniela SOROCEANU.

  • informații furnizate de IJJ Neamț
telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate