[UPDATE] PUFI a fost găsit și înapoiat familiei

UPDATE: Pufi a ajuns înapoi acasă. Familia mulțumește tuturor pentru sprijin!

Cățelul a fost înapoiat azi, 3 decembrie, în jurul orei 11.00 de către un bărbat care a refuzat să își prezinte identitatea.

[Știrea ințială]

Astăzi, 2 decembrie, în jurul orei 12.00, acest cățel a fost pierdut în Mărăței, în zona școlii numărul 2. Proprietarul reclamă faptul că 3 indivizi l-au ademenit și l-au luat.

Cățelul este bichon maltez. Are 6 luni, îl cheamă Pufi. Nu este încă microcipat. Este sub vaccinare.

Proprietarul a anunțat poliția și a fost depusă plângere.

- Apreciază pagina -

4 Comentarii
 1. Tudor spune

  Nici una nici alta ! E ORIENTAT , e Păcat de SUFLETELE Copilașilor. aceia , care. aveau pe PUFICA ,, Partener de Joaca și Bucurii . Sa se. Gândească la Ei și după DACA e I,,UBITOR ,, de Animale și la Starea lui PUFI. s ar putea să NU se adapteze cu ,, Noul Stăpân,, să încerce să Scape sa caute. pe Vechii și astfel să se. Întâmple ceva Nedorit cu El .

  1. Tudor spune

   I a DAT Dumnezeu Gând BUN celui de la Înapoiat ori ,, Găsit ,, pe PUFICA! ORICUM pe Viitor ar fi Bine că și Familia lui PUFI sa fie mai ATENȚI pe Unde și CUM îl duc pe Pufulete . A și CRED că Știu li sa Spus LUATI de i puneți CIP pentru a fi Intr o oarecare SIGURANȚĂ și a Ușura și Căutările. In caz De se ,, Rătăcește ori e REORIENTAT ,, Moș Nicolae se poate Considera că va Vizitat ,

 2. Kidu591 spune

  Sotul meu , mi-a spus ieri ca a vazut 2 romi cu un bichon , fugeau cu el, in spate la scoala nr.2 .

 3. Vasi spune

  Ori pierdut ori furat hotarastete

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate