Ies interceptări din dosarul șefului PNL Neamț care vă spunea că PSD-ul e corupt

1

Conform g4media Mugurel Cozmanciuc, șeful liberalilor din Neamț care ne-a spart timpanele cu corupția PSD, în campaniile electorale ce au trecut a primit o mare mită de la doi indivizi ca să își exercite influența la colegul lui de partid, ministrul Mediului Costel Alexe (potrivit procurorilor DNA) ca acesta să impună un anumit om la șefia Apelor Române.

Un fragment din interceptare care a ieșit public: Îl pun pe post și cu demisia la mine în alb. Înțelegi…A lu ăla care îl pui. Adică trebuie să facă ce spui tu, nu ce vrea altul)”

”În perioada noiembrie-decembrie 2019, Ciufudean Sorin Emanoil și Marcoci Vlad erau convinși de influența pe care Cozmanciuc Corneliu Mugurel o avea asupra lui Alexe Costel, ministrul mediului, apelor și pădurilor, influență ce nu a fost infirmată de Cozmanciuc Corneliu Mugurel pe parcursul discuțiilor purtate cu Marcoci Vlad”, se arată în rechizitoriul DNA.

Cu ocazia acestui dosar penal Cozmanciuc a primit o lecție devastatoare pentru psihicul unui om normal la cap. Cei de la PSD, pe care i-a spurcat cu tot felul de acuzații nefondate de corupție nu au făcut același lucru acum când el se luptă să își dovedească nevinovăția.

Dacă este om și creștin așa cum pretinde, Cozmanciuc ar trebui acum să își ceară scuze public față de toți cei pe care i-a jignit și acuzat de corupție înainte ca o instanță să se pronunțe.

Desigur că Mugurel Cozmanciuc beneficiază de prezumția de nevinovăție și nu ar fi exclus să fie nevinovat la câte achitări am văzut în ultimii ani. Văzând totuși în decursul timpului cu ce bucurie în suflet a comentat domnul Cozmanciuc acuzațiile și informațiile din dosarele altora, cu siguranță nu se va supăra că cei de la g4media discută de dosarul lui înainte de a exista vreo sentință.

Iosub Robert

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Irimia ghe spune

    PNL a mai avut un pamblicar care critica PSD -ul zi si noapte , mafiotul de URSARESCU , care seara statea la masa prin restaurantele din Roman cu cei de la PSD.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate