Iar a încurcat primăria tot. Nu se mai pot închiria spații în Mall-ul de la piață

0

În numele optimizării și ”smartizării”, primăria Piatra-Neamț a luat în administrare proprie, de la Locativ Serv, Mall-ul de la piață. Abia după ce a comis greșeala, și-a dat seama că respectiva clădire nu are actele în regulă și nu e intabulată, motiv pentru care primăria nu mai poate închiria spații în această locație.

În curând se împlinește anul de când primăria Piatra-Neamț îi fugărește pe toți cei care ar vrea să închirieze spații în Mall-ul de la piață pentru că nici până acum nu s-a reușit rezolvarea actelor și scoaterea la licitație a spațiilor din clădire.

Este o minune cum își mai continuă activitatea chiriașii vechi pentru că dacă nu se pot face contracte noi de chirie teoretic nu ar trebui să se poată reînnoi nici cele vechi, dar astea sunt amănunte. Ideea e că se împlinește anul de când nu se mai pot închiria spații în clădirea Mall-ului de la piață din cauza deciziilor greșite luate de conducerea primăriei Piatra-Neamț.

Cine plătește pentru pierderea creată? Exact cine va plăti și pentru celelalte pagube create de primăria Piatra-Neamț. Pietrenii sunt singurii păgubiți, ca de obicei.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate