Joaca copiilor cu focul, cauza incendiului provocat astăzi într-un apartament din Piatra-Neamț

0

Ca urmare a unui apel la 112, pompierii au fost înștiințati despre producerea unui incendiu la un apartament situat la etajul al treilea dintr-un bloc cu 10 niveluri din municipiul Piatra-Neamț.

La locul solicitării s-au deplasat pompierii pietreni cu două autospeciale pentru stingere și o autospecială complexă pentru intervenție și un echipaj cu ambulanță de la SAJ Piatra-Neamț.

Un coleg (lt. Ionuț Țobârnac) ce se afla în trecere pe lângă locul evenimentului a mers din ușă în ușă până la etajul al treilea și a anunțat că este un incendiu produs într-un apartament din bloc și le-a recomandat locatarilor să părăsească locuinţele. Astfel, s-au autoevacuat aproximativ 20 de persoane. La sosirea forțelor de intervenție incendiul se manifesta cu flacără deschisă în interiorul apartamentului, cu degajare mare de fum. Pompierii au localizat și lichidat incendiul și au evacuat fumul cu ajutorul mijloacelor specifice de intervenție. În urma incendiului apartamentul a fost distrus în totalitate, iar alte trei apartamente au fost deteriorate ca urmare a apei folosite pentru intervenție. Proprietara locuinței în vârstă de aproximativ 29 de ani a suferit arsuri ușoare. Aceasta a primit îngrijiri medicale de la echipajul de la SAJ, dar a refuzat transportul la spital.”, precizat purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost stabilită ca fiind jocul copiilor cu focul.

Colegul nostru, plutonierul adjutant Cătălin Buțurcă, care se afla în timpul liber, a fost alături de camarazii săi și i-a sprijinit la intervenție. Și de această dată avem convingerea ca dragostea față de semeni este o calitate importantă a salvatorilor.”, a mai transmis purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate