Hotie in strada mare

0

Vineri 06 mai a.c., în jurul orei 13.00, un ofiţer din cadrul IJJ Neamţ, aflându-se în misiune pe strada Peneş Curcanu, din mun. Piatra Neamţ, a observat doi tineri ce au luat de la un copil un telefon mobil şi au fugit.


Jandarmul i-a prins pe cei doi şi a solicitat sprijin echipei de intervenţie a Detaşamentului Mobil pentru identificarea şi sancţionarea acestora. Copilul a declarat că tinerii, identificaţi în persoana numiţilor Raimond Florin O., de 20 ani, din Com. Româneşti, jud. Iaşi şi Ionel C., de 17 ani, din Com. Dămuc, jud. Neamţ, s-au apropiat de el şi cu toate că nu se cunoşteau i-au cerut telefonul pentru a suna pe cineva, motivând că au o problemă foarte importantă, au vorbit la telefon şi au refuzat să i-l înapoieze, încercând să dispară printre blocuri.

Celor în cauză li s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii unei fapte susceptibile de a fi furt calificat,  dosarul fiind înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ, în vederea continuării cercetărilor.

Stiri Neamt

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate