Piatra Neamt 2011 – Zona „Muncii”

2

Multi pietreni au auzit de zona „Muncii” in special locuitorii cartierului Maratei care reclama ca sunt terorizati de elementele infractionale ce provin din acest loc . De altfel multi dintre cititorii nostri ne-au sesizat ca desi aud des de aceasta zona nu stiu unde este localizata si nici cum arata , motiv pentru care am facut noi o vizita in aceasta locatie pe care o vom intitula sugestiv ghetou si abtinandu-ne de la comentarii va prezentam doar pozele . Comentariile va apartin .

Ochisor Ion

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
2 Comentarii
  1. Gianina spune

    Sa munceasca, ca pomana din banii contribuabililor au primit slava Domnului. Acesti tigani au mai multe drepturi decat romanii. Nu muncesc, fura de sting, de educatie si cele mai elementare reguli de igiena numai daca le crapi capul(ar mai fi o varianta, ca restul au fost puse in aplicare)In rest, stiu sa tipe sa isi puna poalele in cap, sa bage purandeii la inaintare, cand nu li se da. altceva… Aceeasi problemae si in Speranta…is ca termitele. Tot distrug!

  2. dihorul spune

    Sa-si faca ei mai bune. La muncaaaaaaaaa!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate