Hotărâre definitivă în cazul fraudei de la Trezoreria Neamţ

1

Două funcţionare, Daniela Mirela Aldea, de 43 de ani, fost consilier superior în cadrul Servicului Casierie – Tezaur al Direcţiei de Finanţe Neamţ şi Daniela Chelaru, de 40 de ani, expert principal  al aceleiaşi instituţii, vor executa, conform hotărârii definitive şi irevocabile a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie,  un an de închisoare cu suspendare pentru învinuirea de fraudă.  Primele dispoziţii stabileau sancţionarea celor două cu 4, respectiv 3 ani de închisoare. Surse neoficiale transmit informaţia că Daniela Aldea ar fi părăsit graniţele ţării, motiv pentru care autorităţile vor emite un mandat european pentru punerea în aplicare a sancţiunii. Frauda, descoperită în 2008 şi estimată la aproximativ 4 miliarde de lei vechi a avut loc, conform cercetărilor, în perioada mai 2005-noiembrie 2006. Fiscul va suporta prejudiciul, ca urmare a respingerii recursului.

MORALA – Nu furati maruntisuri caci imediat infundati puscaria. Daca furati miliarde , dureaza 3 ani sa isi dea seama cineva ca au disparut banii ( va dati seama ce bine organizati sunt ) , mai dureaza 2 ani sa va judece si numai bine cand vor sa va condamne sunteti la plaja pe o insula.

Cum naiba se intampla ca  daca le dispar 4 miliarde le ia 3 ani sa vada dar daca un om intarzie 3 zile termenul de plata la 10 lei primeste somatie, i se blocheaza conturile si este dat in judecata  ?

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. SiLviu spune

    Partea buna: bine macar ca i`au prins, 3 ani.. macar de le dadea inca pe atat inchisoare.
    Partea proasta: morala, are dreptate.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate