A inceput HARD ENDURO PIATRA NEAMŢ – 10-14 septembrie 2013

0
HARD ENDURO PIATRA NEAMŢ 2013
HARD ENDURO PIATRA NEAMŢ 2013

Au blocat centrul orasului, au taiat copacii prin padurile din jur, vor strica asfaltul din centru, vor face galagie si vor speria vietuitoarele din paduri, vor fi accidentari ca la orice concurs de acest gen si vor mai fi si multe alte neajunsuri dar … jos palaria … tot efortul si toate sacrificiile merita din plin. Organizarea foarte buna, vizibilitate internationala, eveniment cu foarte multi fani, turisti si tot ce trebuie ca Piatra Neamtul sa redevina un punct pe harta turistica a Romaniei .
Asa se face cu adevarat o promovare : cu sacrificii, eforturi si foarte multa munca si implicare din partea tuturor. Suntem siguri ca in Neamt nu s-a mai vazut o competitie de asemenea anvergura si spectaculozitate, asadar, felicitari sincere organizatorilor pentru ca au ales sa desfasoare o parte a concursului in centrul orasului .
Sfatuim toti nemtenii de la mic la mare sa mearga si sa vada spectacolul din centru si de pe traseele de la HARD ENDURO PIATRA NEAMŢ 2013, caci va fi unul cu totul si cu totul deosebit si inedit pentru orasul nostru .

Mai multe detalii despre HARD ENDURO PIATRA NEAMŢ 2013 puteti afla vizionand conferinta de presa de mai jos, sau dand clic aici .

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate