Daca parchezi neregulamentar trebuie sa razuiesti dar fara sa castigi nimic

4

Politia Locala a trecut la o metoda noua de sanctionare a parcarilor neregulamentare. Metoda neagresiva financiar consta in lipirea unei autocolante pe parbriz in dreptul soferului, asftel contravenientii fiind nevoiti sa se apuce de razuit la parbriz daca vor sa plece de pe loc. Desigur nervii produsi vor lasa o amprenta in memoria soferului care data viitoare se va gandi de doua ori cand e vorba de o parcare .
politist-autocolanta

autocolanta

sofer

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
4 Comentarii
 1. ticu spune

  Daca se posteaza pe strada de la T.T. la H.Central,in dreptul B.R.D.,tribunal si cafenele de fite,isi consuma stocul de aotocolante in doar 2 ceasuri.

 2. Andrei spune

  Vor lipi porcarii de alea si pe „haudi” sau „bamveuri” scumpe parcate aiurea ?

  1. name spune

   apropo de „haudi” si „bamveuri”: eram saptamana trecuta in fata la directia agricola si langa mine opreste un bmw cu sofer negru, pardon tigan, pardon rom. am bagat si eu 80 bani mi-am luat tichetul si am intrat in cladire. din fericire, am stat doar 10 minute si cand am iesit afara, cioa…asta tipul cu bmw statea langa masina cu avariile pornite si se milogea de alti soferi sa-i lase lui tichetul „hai sefule sa-ti traiasca familia ca doar nu-ti mai trebuie”

   1. Ionut Corfu (nationalistu`) spune

    Asta-i tare de tot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate