HALUCINANT – În loc să curețe zona, au îngropat gunoaiele (FOTO/VIDEO – NEAMȚ)

0

Pe vremuri, străbunii nostri strigau din toată inima „Țara noastră aur poartă, noi cerșim din poartă-n poartă!”. Ferice de ei, în ritmul acesta, peste câțiva ani vom putea striga și noi ceva, dar nu despre aur ci despre gunoaie. Despre munți de gunoaie ce dăinuiesc ascunse sub mormane de pământ, pentru că în Neamț e mai simplu să cureți „ca pisica” (adică să îngropi gunoaiele) decât să muncești să strângi dezastrul pe care l-ai creat și să transporți totul la o groapă de gunoi autorizată.

Cu câteva săptămâni în urmă vă prezentam cazul unui „gospodar” care își golea autoutilitara plină de deșeuri pe un islaz din Roznov, transformându-l într-o imensă groapă de gunoi (vezi articolul aici – click).

În urma sesizărilor, acest „domn” a fost contactat de către Garda de Mediu Neamț și a primit un termen pentru a curăța acea zonă. Din păcate, persoana în cauză a „rezolvat” situația într-un mod mult mai simplu, trimițând un utilaj al Primăriei din localitate să acopere cu pământ mormanele de internită, moloz și alte deșeuri, astfel că la următoarea vizită în teren, Garda de Mediu Neamț avea să găsească locul curat ca lacrima.

Din păcate, toată încercarea lor de a ascunde ca pisicile aceste mormane de gunoaie a fost din nou surprinsă de camera video a unui cititor cu simț civic (C.L.), care promite că nu va ceda până când nu se va face ordine.

Imaginile au ajuns și la oficialii Gărzii de Mediu care au susținut că se vor ocupa de acest caz, iar persoana care a înfăptuit aceste abateri va fi sancționată conform legii.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate