Neamț – Secolul XXI – „Gospodar” prins în timp ce transformă un loc în groapă de gunoi (FOTO/VIDEO)

1
foto – captură video

Când vine vorba de civilizație, știm cu toții să zbierăm în gura mare „Vrem o țară ca afară!”, dar pe noi civilizația încă nu ne-a ajuns din urmă. Munți de gunoaie menajere, cadavre de animale, pet-uri, deșeuri rezultate în urma construcțiilor, de toate pentru toți, sau de la toți.

În imaginile care urmează, un „domn” a fost surprins de camera video a unui cititor, în timp ce iși golea autoutilitara plină de gunoaie pe un islaz din apropierea orașului Piatra Neamț, mai exact în Slobozia.

„Islazul satului Slobozia, plin de mizerie, munți de internita (azbociment) , deșeuri din construcții, Pet- uri, mortăciuni etc etc. Un peisaj inimaginabil care nu face deloc cinste orașului Roznov. Însă astăzi a fost cu noroc, am prins și făptașul și aștept ca autoritățile locale să îl identifice, iar cele la nivel de județ adică Garda de Mediu Neamt, să ia masurile necesare cât mai drastice pentru a descuraja acest sport național…..din surse sigure deșeurile provin dintr-o lucrare efectuată pe raza comunei Borlesti.”, a transmis domnul Costel Luncașu.

Poate totuși Garda de Mediu Neamț se va sesiza în urma acestor imagini și va lua măsuri. Aceste practici nu trebuiesc perpetuate și nici trecute cu vederea. Mulțumim cititorului nostru pentru imagini.

telegram ziar piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Marius spune

    Din cauza „descurcaretilor” de genul asta arata tara asta ca naiba si se voteaza cum se voteaza. Politicienii sunt oglinda societatii, si toti cei care voteaza politicieni corupti ar vrea de fapt sa fie la fel de „descurcareti” ca si ei…O sa ne ia mult pana ne facem bine.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate