„Hai să ne facem că facem!” la Primăria Piatra-Neamț! (Florentina Moise)

3

În încercarea de a mima (ca de obicei) transparența decizională și democrația, primarul municipiului Piatra Neamț, domnul Andrei Carabelea, a invitat părinții, elevii și directorii școlilor să ia parte la o dezbatere publică privind aprobarea bugetului local. Ce se va întâmpla, rămâne de văzut. Așa cum rămâne de văzut și dacă domnul primar va ține cont de nevoile reale ale elevilor și profesorilor.

„„Hai să ne facem că facem!” la Primăria Piatra-Neamț!

Primarul Andrei Carabelea a invitat la o dezbatere de 2 ore părinți, elevi și directori de școli, în încercarea de a crea impresia că bugetul Municipiului Piatra-Neamț se realizează democratic… Las la o parte faptul că pentru domnia sa nu există noțiunea de parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean, dar să faci o „dezbatere” doar pentru a puncta la capitolul imagine mi se pare jignitor pentru pietreni și pentru ideea de educație.

Domnule primar, avem nevoie de construcții și de extinderi de spații, nu de dat cu bidineaua în școli! Avem nevoie de noi clase, nu de schimbat un termopan cu altul, un parchet cu altul!

Probabil va flutura sub ochii părinților și elevilor niște sume fabuloase… Dar unde vor ajunge ele? Și ce facem cu ele?

Clasele sunt supra-aglomerate, sunt cazuri în care directorii sunt nevoiți să lucreze pe lângă lege, pentru că nu au soluții. Am discutat cu managerii să trimită propuneri de construcții și extinderi, așa cum va face, de altfel, și Inspectoratul Școlar Județean Neamț. Nu ne jucăm cu acest subiect!

Îi amintesc primarului că pune în pericol aprobarea planului de școlarizare la nivelul orașului Piatra-Neamț dacă nu va construi spații noi! Orice altă propunere este campanie electorală și praf în ochi!”, a transmis Florentina Moise, Inspector General în cadrul ISJ Neamț.

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
3 Comentarii
 1. Onelian spune

  Toti care ajung „sus”” devin aroganti,ipocriiti si mincinosi onor” politicului nesimtit.

 2. Mihai spune

  Dispute politice fara rost….mai bine am trece serios la treabă.Fiecare în pătratica sa.

  1. Dan spune

   Este exact „practica”PSD.
   Ne facem că facem prin sloganul „Fapte ,nu vorbe”. Fapte…ioc, vorbe…cu duiumul și-n vânt…..Nu că PNL ar fi departe. Campanie , clar electorală de…..cum spun românii, de rahat, parcă!?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate