Hagi: „Ceahlăul are copii tineri, e un club care ar merita să rămână în prima Ligă!

0

Meci foarte tensionat, pe stadionul din Piatra Neamţ, unde două echipe au fost în luptă directă pentru evitarea retrogradării. Spiritele au fost calmate cu greu, dar au reizbucnit după fluierul final. Massone a mers înspre staff-ul Viitorului şi i-a îmbrâncit pe Gică Hagi şi Ştefan Iovan. Conform oficialului Ceahlăului, Hagi i-ar fi urat ironic ”bine ai venit în România!”.

Extrem de calm pe finalul meciului, dar și după aceea, Hagi s-a ferit însă să comenteze aceste incidente: ”Nu vreau să comentez ce s-a întâmplat, le înţeleg supărarea. Tensiuni există la asemenea meciuri, nu vreau să comentez arbitrajul”. Legat de meci, patronul şi antrenorul Viitorului susţine că se aştepta la o replică dură a gazdelor: ”A fost un meci deschis, un meci de luptă, ştiam de la început că au o echipă bună. Noi ne-am făcut strategia pe care am gândit-o, să jucăm cât mai simplu”.

Hagi a mai afirmat faptul că îi pare rău pentru faptul că a contribuit la posibilitatea de retrogradare a echipei nemțene: „Ceahlăul are copii tineri, e un club care merită și ar merita să rămână în prima Ligă, pentru că investește în tineri, are foarte mulți jucători români, tineri care sunt la lotul național… și ar fi păcat. Dar, e o luptă, sunt puncte, cad foarte multe echipe, e greu… Echipa Ceahlăului joacă bine, creează ocazii… în București au făcut un meci bun. Și aici au avut momente foarte bune…”

Gică Hagi, managerul tehnic al celor de la FC Viitorul, a vorbit despre acest nou succes al echipei sale: ”Victoria aduce întotdeauna fericire, erau bucuroși băieții, am muncit, ne-am bătut pentru fiecare minge și cred că, în mare, am realizat ce ne-am propus. Sunt mulțumit de startegia pe care am făcut-o și pe care ei au aplicat-o… și cred că am făcut un meci bun. Sunt mulțumit de prestația de astăzi a echipei.”

Chestionat în legătură cu incidentele de după finalul partidei, Hagi a replicat:

”Nu vreau să comentez, nu vreau să fiu în pielea lor. Noi am avut șansa noastră, am mai marcat și din acea lovitură liberă. Am avut și noroc și șansă pentru că înainte de gol și ei au avut două ocazii. Nu comentez ce au spus ei, e normal să existe tensiune, noi suntem fericiți!”, a conchis Hagi.

Alexandra Lică

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate