Guvernul promite că va atinge ţinta de absorbție a fondurilor europene până la 31 decembrie 2017

1

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat ieri, 27 august 2017, pentru presa centrală, că ţinta de absorbție a fondurilor europene va fi atinsă până la 31 decembrie 2017.

Liviu Dragnea a precizat că s-a întâlnit cu mai mulții mulți miniștri și cu primul ministru Mihai Tudose pentru a discuta despre nivelul de încasări la buget.

Este o creștere constantă, serioasă și care ne dă garanția și siguranța că nivelul de încasări la bugetul general consolidat va fi cel normal, cel prognozat și nu vom avea probleme din punct de vedere al veniturilor bugetare. De asemenea, am discutat despre  nivelul de absorbție al fondurilor europene, stadiul în care ne aflăm. I-am rugat pe miniștri să informeze mai bine opinia publică, ca să spună ce au găsit. Știu că au muncit foarte mult, dar e bine ca oamenii să fie informați, să știe de întârzierile pe care le-au găsit acolo, de actele și procedurile care trebuiau realizate și nu au fost realizate și au generat întârzieri. Cele două doamne de la fonduri europene, Sevil Shhaideh și Rovana Plumb,  au spus că ținta de absorbție de fonduri europene va fi atinsă până la 31 decembrie 2017″, a menționat Liviu Dragnea.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
  1. Camelia Cristea spune

    si-au impartit deja proiectele?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate