Guvernul PNL nu începe nicio reformă. Doar continuă planul de regionalizare al PDL

2

Ministerul de Interne, Ministerul Muncii și Ministerul Fondurilor Europene pregătesc modificari majore ale organizării în teritoriu prin eliminarea structurilor județene și înlocuirea cu structuri regionale. Guvernul PNL zice de o reformă administrativă. În realitate nu vine cu nimic inovativ marele guvern Orban. Doar s-au întors PDL-iștii și continuă planul inițial de regionalizare oprit în 2011 când au început să piardă puterea.

Cititorii noștri știu despre acest plan din 2011 (click aici pentru articol) și știu și câți bugetari din Neamț vor dispărea, deoarece se începuse regionalizarea PDL și noi am scris de planul lor (click aici pentru articol).

În 2012 PDL-ul a fost oprit din planul lui de regionalizare de alegeri. Dacă nu se mișcă repede tot alegerile îi vor opri chiar dacă nu se mai cheamă PDL, ci PNL.

În spatele planului de regionalizare stă acapararea puterii pe zone geografice mai extinse și concedierea a zeci de mii de bugetari. La nivelul județului Neamț se vorbește de 5.000 de bugetari care ar trebui concediați, ceea ce nu e un lucru rău, România având cel mai mare număr de bugetari la mia de locuitori, ca să nu mai vorbim că mulți dintre acești bugetari sunt incompetenți și iau banii degeaba.

Deci e bine ce se face, dar să nu se mai laude PNL cu ceva deoarece asta e planul PDL gata gândit, scris și chiar început, dar neterminat.

Iosub Robert

2 Comentarii
 1. He spune

  Nu vă place deloc PNL? Îi atacați în orice postare, obberv, v-au făcut ceva personal?

  ADMIN: Nimic nu ați înteles. Liberalismul este o doctrină de care România are mare nevoie…mai mare decat de doctrina PSD. Nu atacă nimeni PNL … aici vorbim de renasterea PDL care paraziteaza PNL.

 2. Marcel Pricop spune

  Domnule Iosub sunteti cam incoerent.
  De ce sa nu se laude PNL cu ceea ce face, chiar daca e vorba de un proiect mai vechi, stopat dupa cum spuneti la vremea respectiva?
  Si Arsene a dus la capat proiecte incepute de altii si s-a laudat, si Chitic a facut la fel si am vazut ca i-ati aplaudat pentru asta. De ce sa nu faca PNL la fel, la nivel central, pentru ca sunteti dumneavoastra un nostalgic dupa Dragnea si Iordache?

  ADMIN: Tocmai va explicam ca a revenit PDL la butoane … PNL nu vrea reorganizare administrativa …PNL e posedat de PDL acum 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate