Judetul Neamt va disparea

2

In mare taina si fara sa stim noi prea multe, Romania se va imparti in 12 judete intitulate sugestiv regiuni. Varianta initiala cu 8 regiuni nu a fost agreata de maghiari, care au fortat mana guvernului sa accepte solutia cu 12 judete, caz in care Neamt se va cupla cu Suceava, Bacau si ce or mai vrea guvernatii in afara Iasului si va rezulta o regiune cu capitala la Suceava, unde presedinte de CJ este acum domnul Gheorghe Flutur.
Desigur ca nu conteaza pentru nimeni ce am votat noi ca prostii la alegerile locale, dar totusi nemtenii vor profita din plin de aceasta unificare care va duce la micsorarea drastica a cascavalului si de aici implicit o lupta pe viata si pe moarte pentru fiecare portie .
Dupa aceasta regionalizare nemtenii vor asista la un mare circ in care cei de la putere vor fi nevoiti sa se lichideze politic intre ei ca sa puna manuta pe cate o bucatica de ciolan si atunci veti vedea cum oameni care au mers mana in mana si s-au pupat ani de zile se reinventeaza si descopera ei uimiti cum colegul lui de banca fura si trebuie dat pe mana justitiei sau ca era incompatibil si trebuie dat afara din formatiune si asa mai departe .
Ideea principala este ca nu au ce face, trebuie sa scape urgent de aproximativ 5000 de bugetari din Neamt si sa nu se amageasca cineva cu ideea ca se poate altfel. Media europeana de bugetari la mia de locuitori, deficitul impus de structurile continentale si situatia economica obliga pe oricine ar fi la putere sa scape de cel putin 4000-5000 de bugetari nemteni neexistand sub absolut nici o forma varianta B.

Iosub Robert

telegram ziar piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. constantin spune

    as aprecia foarte mult daca acest proiect devine realitate.nr celor ce capuseaza bugetul inutil a fost recompensa politica a celor ce au lipit afise in campaniile electorale.numai asa se explica ca au ajuns bugetari pe diverse functii multi analfabeti.limitati in gandire si fapte.deasemenea si unii pensionari perversi cu pensii mai mari de 2000lei sau aciuat prin locuri caldute cu bani de la buget.MAI TREBUIE URMARIT UN ALT ASPECT.PE LANGA PRIMARII S-AU INFIINTAT SRL-URI CARE PRI CONTRACTE MASCATE CONSUMA TOT DE LA BUGET.cine vrea sa castige in 2012 alegerile trbuie sa vina cu solutii financiare si nu promisiuni de vise.IL APRECIE PE BOC SI BASESCU CA AU CURAJ SI ISI ASUMA RASPUNDEREA.OPOZITIA ESTE SUROGAT AL DEMOCRATIEI

  2. popa gheorghe adrian spune

    Ca dispare judetul Neamt nu e rau…dar sa ne spuneti cand dispare si primarul Gheorghe Stefan. Evident, nu fizic, ca doar il iubim cu totii, ci de la carma primariei intrate in insolventa, ca de insolvabilitate nici nu poate fi vorba.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate