Guvernul ia în continuare măsuri care să umilească românii

1

Deși românii așteptau ca după intrarea PSD la guvernare să existe schimbări de optică politică, din păcate deciziile guvernului sunt la fel de umilitoare pentru români. Vedem cum PNL și PSD vin cu tot felul de decizii prin care oferă diverse pomeni românilor. Ba o plafonare de prețuri, ba ajutoare, ba facilități, de parcă am fi un popor de asistați social.

Se pare că cei care ne guvernează vor de fapt să ne țină în sărăcie în așa fel încât toți românii să depindă de ei și de ajutoarele lor. În realitate, românii nu ar avea nevoie de aceste lucruri. Un român care câștigă un salariu, să zicem, de 2000 RON, în realitate ar trebui să primească aproximativ 3500 RON, dar în jur de 1500 RON merg la stat sub formă de taxe și impozite aplicate salariului, atât la angajat cât și la angajator. Dacă cei care ne conduc și-ar dori să conducă un popor de oameni liberi, atunci ar aduce impozitarea pe muncă și ar lăsa să ajungă în buzunarul omului cât mai mult din ceea ce produce el.

Dar se pare că nimeni nu își dorește un popor liber, ci unul dependent de tot felul de subvenții, pomeni si plafonări. Guvernanții încearcă să ne explice toată ziua că prețurile sunt prea mari și ei vin să ne ajute să supraviețuim și pentru asta ar trebui să iubim și să îi votăm. De fapt nu prețurile sunt mari, ci noi suntem foarte săraci. Și nu suntem foarte săraci pentru că suntem un popor de puturoși, ci suntem foarte săraci pentru că suntem exagerat de impozitați și atunci când vezi că mai mult de jumatate din ce produci ia statul ți se face lehamite să mai muncești pentru sute de parlamentari și nenumărați bugetari care nu prea fac nimic de care să fii mulțumit pentru a funcționa această țară și pentru ca românii să facă față la facturile care vin din ce în ce mai mari.

Populația ar trebui să fie lăsată să producă și să facă bani, nu să fie hăituită toată ziua și impozitată excesiv. Românii au dovedit dintotdeaună că pot să facă bani, cei plecați din țară trimit anual miliarde de euro, cei din țară plătesc, de asemenea, miliarde de euro taxe și impozite, deci românii pot face bani dacă sunt lăsați în pace. Românii nu au nevoie să fie asistați social și să primească pomană. Românii nu au nevoie să fie ajutați, ci au nevoie să nu mai fie încărcați și tâlhăriți prin taxe și impozite.

Un Guvern normal la cap care ar vrea să facă ceva să scoată țara din criză ar da o lege prin care niciun român să nu fie impozitat decât pentru asigurare de sănătate și pensie la un venit ce nu depășește 20.000 de euro pe an. Din păcate, singura concluzie pe care o putem trage este că noul guvern PNL-PSD își dorește un popor de oameni săraci pe care să-i aibă la mână în permanență cu tot felul de ajutoare, subvenții și plafonari.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
1 Comentariu
 1. vasile r spune

  Domnilor asa cum arata Romania dupa 32 ani fara economie reala, fara medicamente in spitale, fara autostrazi, fara trotuare in comune si satele romanesti, fara un trai decent dupa 40 de ani de munca, speram ca cetatenii sa se trezeasca si la alegerile viitoare sa iesim in masa la vot si sa votam pe acei candidati care au o educatie buna si sa nu fi facut parte in acesti ani de nici un partin care a guvernat .
  Trebuie sa le cerem alegatorilor 2 lucruri clare,
  1. Un CV-u despre ce a facut, in 30 de ani, ce pregatire,si invatatura.
  2. Sa dea o declaratie, in care sa raspunda daca ia decizii contra comunitatii, daca fura sau aduce prejudicii comunitatii sa isi dea demisia urgent si sa plateasca in totalitate prejudiciul.
  Cetateni, pe acesti alesi care vor sa ajunga la putere nu ii propunem noi , ei vor sa ajunga in functii si sa fure

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate