Guvernul a lansat platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult” dedicată voluntarilor și entităților private care vor să doneze

1

Pentru a integra eficient eforturile de acordare a asistenței umanitare refugiaților și persoanelor relocate din Ucraina, la nivelul Cancelariei Prim-Ministrului va funcționa un grup de coordonare a acțiunilor societății civile, mediului privat, organizațiilor naționale, internaționale și instituțiilor guvernamentale.

Platforma ”Ucraina – Împreună ajutăm mai mult” disponibilă la acest link https://bit.ly/3K1mb3s poate fi accesată, începând de astăzi, de pe site-ul Guvernului României de către voluntarii și entitățile private care vor să doneze.

În prezent, peste 100 de oferte de sprijin au fost centralizate prin intermediul acestei platforme.
Prim-ministrul Nicolae-Ionel Ciucă mulțumește voluntarilor, mediului privat, societății civile, organizațiilor și tuturor celor care participă la sprijinul pe care românii îl oferă cetățenilor ucraineni, greu încercați de agresiunea militară rusă!


Detalii aici: https://www.gov.ro/ro/ucraina-impreuna-ajutam-mai-mult

whatsapp

aplicatie android ziar neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
1 Comentariu
  1. FLORIN spune

    Guvernul esuat de incompetenta a Romanicei nu are bani din cauza lipsei oricaror reforme in ce priveste bugetarii fara numar platiti cu salarii aberante si a pensiilor speciale /serviciu halucinante luate la 40 de ani.

    Apeleaza tot la fraierii care platesc deja acest stat esuat mafiot.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate