Grupul TAGMA si Corul Cantec Sfant au colindat pietrenii la Casa de Cultura, marti, 18 decembrie

2

In cadrul acestui concert s-au interpretat colinde in cele mai diverse stiluri, de la corale, pana la folclorice si folk. Colindele au fost cantate de copiii din grupul TAGMA. Concertul a fost incheiat de corul barbatesc “Cantec Sfant” de la biserica “Pogorarea Sf. Duh” Gara. Dirijor: Catalin Iosub.

Pe langa copiii si membrii corului Cantec Sfant frumosi si talentati, s-a remarcat noul membru al grupului TAGMA, Teodora Sava, in varsta de 11 ani, o voce extraordinara pentru o varsta atat de frageda. In prezent, tanara artista este pregatita de profesori cu renume din Piatra Neamt si Iasi, avand la activ multiple participari la festivaluri de muzica si numeroase premii castigate.

Puteti vizualiza palmaresul Teodorei aici.

Expozitie de felicitari CSEI „Alexandru Rosca”

De asemenea, cu  ocazia acestui concert de colinde, spectatorii au putut aprecia expozitia de felicitari a elevilor din cadrul Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva Alexandru Rosca Piatra Neamt.

T.A.G.M.A. (Tinerii de azi, generatia de maine) este un grup de tineri din judetul Neamt care desfasoara diverse proiecte si activitati cu caracter cultural, educativ si social. Printre preocuparile culturale ale grupului se regasesc poezia, teatrul, muzica (folk, clasica, bisericeasca, folclor), pictura s.a.. Proiectele educative si sociale au ca tinta generatia tanara, cu mentiunea ca toate cursurile organizate sunt gratuite, pentru a incuraja participarea copiilor cu talent artistic, dar fara posibilitati materiale. Poate cel mai reprezentativ proiect in acest sens este cel desfasurat de Asociatia Future in vara anului 2012, „Primii mei pasi in lumea artei”, proiect la care au participat activ membrii din grupul T.A.G.M.A. pentru a desfasura cursuri gratuite de pregatire artistica (teatru, chitara, pian, canto) pentru copiii din zona rurala a judetului Neamt.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
2 Comentarii
  1. MIHAIL-SORIN GAIDAU spune

    Felicitari ansamblului artistic TAGMA pentru calitatea deosebita a prestatiei sale, de înalta sa tinuta profesionala si de rafinamentul probat de multe ori cu prilejul unor evenimente memorabile. Marturisesc cu sinceritate ca sunt mandru ca in municipiul nostru avem un asemenea grup coral! Înca o data, FELICITARI!

  2. Ioana spune

    Teodora Sava canta excelent!!!! Dar si corurile suna foarte bine! Felicitari indrumatorilor!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate