Greva piloţilor de la compania aeriană Iberia – Spania

0

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care doresc să călătorească în Spania cu compania aeriană Iberia, că pe 29 decembrie va avea loc o nouă grevă a piloţilor.

Cetăţenii români nu sunt direct afectaţi de această mişcare grevistă deoarece compania Iberia nu operează zboruri către/dinspre România, însă pot fi afectaţi acei cetăţeni români care zboară cu această companie fie în interiorul Spaniei, fie pe rute transatlantice cu plecarea de pe teritoriul spaniol.

Astfel, cetăţenii români care au bilete pentru a zbura în ziua de 29 decembrie cu avioanele IBERIA în direcţia Miami, Bogota şi Buenos Aires trebuie să ia legătura  din timp cu compania Iberia, prin intermediul site-ului de internet al acesteia www.iberia.es .

De asemenea, vor fi afectate alte zeci de zboruri europene ale companiei Iberia. Lista completă a zborurilor anulate poate fi consultata pe site-ul www.iberia.es.

În vederea prevenirii unor situaţii neplăcute pe durata călătoriei în străinătate, Ministerul Afacerilor Externe recomandă cetăţenilor români interesaţi să se informeze în prealabil la operatorii de transport aerian sau să consulte pagina de web a companiei Iberia.

De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe îi sfătuieşte pe cetăţenii români să consulte periodic pagina web a instituţiei: www.mae.ro, respectiv rubrica Sfaturi de călătorie – Alerte de călătorie, unde se regăsesc informaţii actualizate cu privire la astfel de situaţii.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate