Grătar cu miros de „mâț” la piața centrală. Bravo domnilor consilieri locali!

Într-un set de spații destinate inițial comercianților de pește a apărut o chestie de alimentație publică și afară un grătar care nu are nicio legătură cu arhitectura pieței și nici nu credem ca cineva de la ISU să fi autorizat așa ceva lipit de piața care tocmai a mai fost mistuită de un incendiu.

Comercianții din zonă spun ceva de un „mâț”, că afacerea cu grătarul ar mirosi a „mâț” și că deși ceilalți comercianți din același rând de spații plătesc câte 5.000 lei chirie pe lună acest spațiu ar avea un regim special cu o chirie discriminatoriu de mică și cam au dreptate oamenii. La acest spațiu cu ajutorul consilierilor locali care au votat un proiect negândit sau cine știe poate special gândit, spațiile neînchiriate s-au putut închiria la jumătate din chiria pe care o plătesc restul comercianților. O mai mare prostie nici că se putea face. Discriminare pe față. Cel puțin dacă ar fi redus din chiriile celorlalți, chirii care au fost mărite artificial printr-o licitație trucată dar așa… O dovadă clară că în consiliul local se votează în neștiință de cauză sau cu interes.

Ce putem confirma este faptul că încă de la construcția pieței am aflat că este un „mâț” care tot dă târcoale să intre într-un spațiu de alimentație publică. Dacă a intrat, bravo lui. Puțin jenant este pentru cei care spuneau că în noua piață nu va mai intra nici un „mâț” și mult mai jenant este că s-a ajuns din nou la stadiul în care unii comercianți plătesc pentru același tip de spațiu jumătate decât alți comercianți.

Bravo domnilor consilieri locali. Faceți cinste acestui oraș cu asemenea proiecte care duc la astfel de discriminări.

Iosub Robert

- Apreciază pagina -

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate