Gospodărie din Neamț cuprinsă de flăcări

0

Astăzi, 6 iunie, în jurul orei 10:50, pompierii au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie din comuna Ștefan cel Mare.


La locul solicitării au fost alocate forțe și mijloace de intervenție (trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD) din cadrul Detașamentului de pompieri Piatra Neamț și SVSU Ștefan cel Mare.
La sosirea primelor echipaje de intervenție incendiul se manifesta generalizat la anexele gospodărești și la acoperișul locuinței, cu posibilitatea propagării la o altă locuință învecinată.
Forțele de intervenție au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars 85% din acoperișul locuinței, anexele gospodărești pe o suprafață de aproximativ 150 mp, 10 mc lemn de foc, bunurile materiale din interiorul anexelor și 30 de păsări.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost focul deschis în spații deschise.
Proprietara locuinței, în vârstă de 70 de ani, a suferit un atac de panică. Aceasta a fost asistată medical la locul evenimentului de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital.

a transmis căpitan Irina Popa – ISU Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate