Germanii sunt puși să facă rezerve de apă și hrană

3

Conform cotidianului Frankfurter Allgemeine Zeitung, Germania va adopta un plan de apărare civilă, primul de la sfărșitul Războiului Rece. Populației i s-a cerut să facă rezerve de hrană și de apă, pentru mai multe zile.

Luna trecută, un document al Ministerului german al Apărării sublinia amenințarea potențială a Rusiei, o țară care „a pus la îndoială în mod deschis pacea în Europa”, mai ales după anexarea Crimeei în anul 2014.

Planul de apărare prevede ca trupele să fie sprijinite de către civili, sistemul de sănătate să fie gestionat cât mai bine, iar unele clădiri să fie consolidate. Un purtător de cuvânt al Ministerului german de Interne a confirmat că Guvernul va adopta o „strategie de apărare civilă”, fără a da, însă, alte detalii.

Sursa: www.digi24.ro.

3 Comentarii
 1. Eusebiu spune

  Istoric vorbind, suntem niste nimeni pe planeta! Si asta e bine, daca acum, fara motive, ne mai angrenam intr-un razboi, doar pentru ca suntem tara membra NATO si UE.. Clar Germania, stie ceva, ori capetele puternice ale lumii, vor sa regizeze, iar si din nou, un razboi! Avem in istorie, motive usor spre prostie , cu care s-au inceput razboaie.
  P.S: Romanii se pricep la facut provizii! Cu cladirile, hmm..in Iasi la un cutremur nu mai avem din inertie jumatate de oras. Iar in cu suportul armatei? Avem femei, direct suport de pe centura!

 2. MARCEL spune

  E un SEMN ! Tocmai ce sa Anuntat BREAKING NEWS Ca TURCIA a Atacat SIRIA ? CE Urmeaza ,stiut fiind faptul ca RUSIA a sustinut SIRIA in Problema cu Statul Islamic , Eu as spune ca Nemtalaii sa puna si niste Butelii cu GAz deoparte si Frantuzii la fel , Au uitat Cumva Cazul UKRAINA ? , prima masura sa taiat GAZUL ! se da la TEMELIE .

  1. mickey999 spune

   Ofteaza acum Franta dupa baragladine oare? Dar Germania?
   Ca iaca, vaz ca brusc importa soldatzei acum!
   Romania sigur nu le duce dorul dar ii poate conduce la tren cu fanfara.

   Pina la urma…tot raul spre bine

   🙂 🙂 🙂

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate