Gara Veche: „Îți poți rupe gâtul cu succes aici” (VIDEO)

0

UPDATE: Astăzi, 8 ianuarie, am fost informați de localnici că situația s-a remediat pe întreaga stradă. Mulțumim municipalității pentru implicare.

Localnicii din cartierul Gara Veche, Piatra-Neamț, ne-au trimis o sesizare la redacție privitoare la iluminatul public din zonă. A fost sesizată Primăria telefonic și s-a deplasat o echipă de intervenție la fața locului, echipă care ar fi spus că „s-a remediat pericolul”, însă zona continuă să fie lăsată în întuneric.

Am observat că vă preocupă problemele noastre, ale urbei. Încerc de săptămâni bune să rog pe cei de la primărie sa pună un bec în locul celui ars la stâlp – iluminat public în Gara Veche. Sunt vreo 6 stâlpi dispuși din 50-60 de metri și luminează doar pe o raza de câțiva metri. Dacă unul nu merge, 2-3 case stau în beznă totală. Drumul nu e chiar bun. Îți poți rupe gâtul cu succes aici. O să observați în filmare și pietoni care încearcă să meargă pe trotuarul din fața caselor. Este imposibil,

ne-a declarat un localnic.

În speranța că cetățenii din Gara Veche au aceleași drepturi ca și cei din restul orașului, nu doar în perioadele electorale, sperăm ca situația să se remedieze. Shimbarea unui bec nu este o cerință atât de deosebită. Sunt multe persoane în vârstă care locuiesc în zonă, iar cartierul Gara Veche nu este cel mai sigur pentru pietoni, mai ales pe întuneric.

Filmarea este făcută astăzi, 5 ianuarie, în jurul orei 18.00, pe strada Gara Veche, însă din ceea ce declară localnicii problema e de cel puțin 2 săptămâni:

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate