[GALERIE FOTO] Două persoane din Piatra-Neamț identificate și amendate de polițiști. E greu cu bunul simț…

0

Malurile râului Bistrița nu sunt tomberoanele nimănui! Iar cetățenii care își primenesc locuințele înainte de sărbători, trebuie să știe că deșeurile nu se aruncă aiurea, ci doar în locurile special amenajate. Mai mult, au obligația să dețină contracte încheiate cu operatorul de salubritate!

Două persoane din Piatra-Neamț nu au ținut cont de nimic și nici măcar de faptul că pot primi sancțiuni pentru că nu respectă prevederile legale în vigoare. Au fost identificate de către polițiștii locali de zonă și amendate cu 3.000 de lei pentru depozitarea necontrolată a reziduurilor, în imediata apropiere a râului Bistrița.

Reaminitim, din nou, că gunoiul menajer sau resturile provenite din construcții, mobilierul uzat ori aparatele electrocasnice nefuncționale se depozitează fie la depozitele speciale, fie la shelterele arondate blocurilor sau în propriul tomberon, în cazul cetățenilor care nu locuiesc la bloc. În caz contrar, se aplică sancțiuni contravenționale ce pot ajunge până la 2.500 de lei, așa cum este prevăzut în H.C.L. 228/2021 – Regulamentul privind normele de gospodărire, întreținere și estetică în municipiul Piatra Neamț.

Informare transmisă de Poliția Locală Piatra-Neamț

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate