Furtuni și grindină astăzi, în județul Neamț

0

grindinaO parte din localitățile din județul Neamț au stat astăzi sub cod galben de averse ce au depășit 25-30 l/mp, intensificări ale vântului, descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici și medii. Una dintre cele mai afectate zone din Neamț a fost comuna Bârgăuani. Sătenii din satul Chilia au fost neputincioși în fața vremii care s-a dezlănțuit și s-a manifestat cu furtună puternică, ploi torențiale și grindină deasă. Au făcut tot ce au putut ca să își protejeze bunurile de acțiunea distructivă a grindinei, însă pagubele și-au făcut simțită prezența.

Conform ANM, în intervalul 21 – 23 august, vremea se va răci, scăderea valorilor diurne fiind de circa 5 grade, dar în intervalul 24 – 28 august media regională a temperaturii maxime va rămâne apropiată de 28 de grade. Temperaturile nocturne se vor menţine în jurul mediei de 14-16 grade, cu valori ceva mai ridicate, de 16-9 grade, în intervalul 20 – 23 august. Probabilitatea pentru averse şi descărcări electrice va fi mai ridicată în intervalul 15 – 17 august, iar în celelalte zile ale celor două săptămâni doar izolat se vor semnala ploi slabe.

aplicatie android ziar neamt

telegram ziar piatra neamt

la flamma piatra neamt

disclaimer ziarpiatraneamt.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește cookies. Navigarea în site presupune acceptarea implicită a politicii de confidențialitate. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate